I´m ready to go

Hej och hå, jag har tappat det är med bloggning, det känns tråk som fan. Sen gör jag inte så mke heller, så finns ännu mindre att skriva om. Men hur som haver, på onsdag åker jag ner till sthlm (igen) oj vad ös det kommer bli! Oj vilken jävla nyår jag ska ha, och oj vad GALET DET KOMMER BLI!

I need this


























Älskade saknade mamma

sötnos


Skrivet i torsdags 23.17 utan att publiceras

Jag ska inte skriva något långt flännigt inlägg (som vanligt..) nu igen.
Det är egentligen bara ovärt, rakt jävlart igenom. För det hjälper inte, det blir ingen förändring, allt blir iprincip bara jobbigare å drygare.
E G E N T L I G E N
Men ändå sitter man här å skriver lik förbannat hela jävla tiden!

HUR SOM HELST så vill och behöver jag verkligen att du hör av dig, även fast vi inte pratat så mycke, eller egentligen ingenting på slutet. Och ärligt talat så tror jag att du vet vem du är, du BORDE iaf veta det. (och visst ni kan säkert vara mer än en..) men speciellt du.

Sen vill jag bara säga en till grej om en helt annan "du", och DU vet att jag riktar det här åt dig och resterande personer omkring oss.
Jag har fått nog, FOR REAL nu. På allt jävla tjaffs, på att hamna i kläm mellan er alla, att måsta välja bland två personer jag älskar MER ÄN ALLT annat på denna jord, inte veta vad som är "hem", ALDRIG känna sig riktigt "hemma" bland någon utav er. Måsta välja sida om vart annat, bli sviken gång på gång, alla jävla bråk å tjaffs hit och dit. Oärligt, respektlöst och bara förbannat jävla dålig stil, är dom rätta orden för detta! Jag orkar inte, seriöst inte en dag till i detta jävla liv. Sen att en till jävla cp fitta ska in i det här, hon behövs ingenstans, jag behöver inte, INGEN har behov av henne! Jag håller på att bli galen, helt jävla sinnessjukt galen! Jag behöver komma bort, bort ett tag från allt, verkligen allt! Till något eller någon, bara få vara lixom. Jag behöver det! Nununununununununuuu

Sen hoppas jag och ber till gud att älskade du klarar av det här, kämpar dig igenom detta! Du får absolut, absolut inte lämna mig nu! Verkligen inte!! Jag kommer gå sönder riktigt jävla ordentligt då..
skulle min telefon ringa.. och orden skulle vara att du har lämnat oss, mig.. Det går inte, det går bara inte! Det är helt omöjligt! DU FÅR INTE GE UPP! Ger du upp, ger jag upp, det har ni mitt ord på

skrivit i onsdags 01.48 utan att komma upp

Nu har jag suttit här och försökt skriva hur länge som helst, tagit bort allt hundra gånger och stängt ner. Men lik förbannat sitter jag här igen å försöker.. Varför vet jag fan inte. Det ger ju som inget.

Som jag skrev på bloggen tidigare idag så vet jag lixom inte vad det är som gör så jävla ont. Jag bara går och går och har lixom slutat känna efter så där riktigt ordentligt.Vågar som inte möta den där starka känslan. Och ibland, eller rätt ofta känns det fan lika bra!

En sak vet jag och det är att jag fattas något, kanske är det du, DU som ligger under jorden, DU som lämnade mig alldeles för tidigt! Eller så är det min familj, mina vänner, min släkt. Eller min barndom(?) Och det kan lika gärna vara ett förhållande, en bästavän. En hobby, ett fritidsintresse? Något är det, och det tääääär i mig. Jag är less på att bara gå nu. Jag är less på att bli behandlad som skit (av vissa) när man ALLTID funnits där ÄVEN när man mått som sämst själv. Jag är less på allt jävla snack och den lilla verkstan som dom flesta verkar ha. Jag är less på mycket nu, och det är väl egentligen inte så ovanligt? Men så är det! Less så in i helvette! Less på folk som inte bara kan vara lite. Jag nöjer mig så. Jag nöjer mig så länge jag får visa att jag finns att jag bryr mig. För det gör jag, om varenda jävla liten kotte på denna planet! Jag har lärt mig att det alltid, åtminstone OFTAST slutar bäst då!

Jag kräver så väldigt lite, nästan ingenting alls. Men ändå verkar det så svårt. Jamenar allvarligt vad lever vi i för värld? Varför fungerar det inte att ge och ta? Glömmer folk bort eller är folk lata, eller är folk förbannat jävla egoistiska?

Jag är iaf fruktansvärt less nu.. Så nu tänkte jag bara påminna sabina om hur mycke jag älskar henne sen fäller jag fan in årorna, ska sova så jävla hårt å glömma allt!

Det här skrev iaf sabina till mig 2007-11-26 23.12:

Jag vet att du inte ser att jag sitter här och längtar efter dig, att du inte tror att jag sitter här dag ut och dag in och kollar på alla gamla foton!
Jag vet att du inte ser min saknad även hur mycket jag önskar att du ska kunna göra det!
Du är något alldeles extra Denice, något som får mitt hjärta att le, du är något jävla speciellt som får mig att känna mig hel när du är vid min sida.
Om du bara visste hur jävla hårt det tar emot att inte kunna vara hos dig och hålla om dig som jag brukade ibland, att inte få ha dig här nära inpå som det brukade vara.
Jag vill att du ska veta att du finns i mitt hjärta, längst in i den djupaste jävla vrån, där finns du gumman, och aldrig att du ska försvinna därifrån!

Ingen har förstått mig så jävla bra som du gör Denice, absolut ingen jävel har älskat mig så sjukt mycket som jag känner att du gör.
Jag har aldrig någonsin saknat någon/något så mycket så som jag saknar dig varje dag, jag har heller aldrig känt mig så trygg med någon som med dig lilla bebis! (:
Ingen människa i hela världen har inspirerat mig så mycket som du gör, ingen har fått mig att söka ord tillräckligt vackra att säga till dig för att förstå hur underbar du är!
Inte en endaste liten jävla sate har fått mig att stå ut med allt skit så som du gör, det är för dig jag försöker orka, men framförallt -
Ingen har betytt mer för mig än vad du gör och alltid kommer göra!

Du är det bästaste lillasyster! <3

Lillan, snuttan, gosan, busan osv






Här har ni henne, våran lilla solstråle. Som SÅÅÅÅÅÅÅ bra har kommit in i flocket.
Eros älskar henne, Iza älskar henne, Ninja & Lycka busar som fan och är jätte goa med hon, så JA dom älskar henne också, meeeeeeeeeeeeeen lilla sura Diva tycker inte riktigt om henne, men hon brukar behöva lite tid på sig. Sen så den större vovven, plympilympan tycker nog om henne, men dom har inte träffats riktigt på riktigt ännu. Men å andra sidan är inte Olympia så jävla brydd, tror jag.. "Det är ju bara ännu en till liten skit", haha!

Hon heter iaf Nike, och NEJ inte NIKE som i märket, utan ni,vi,man säger det NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-ke.
Bea å adde tycker hon ska heta det efter nån jävla gudinna (om jag inte har helt fel, haha)

Oh girl why do you waste your time?



Jag har ont överallt. Innanför och utanpå
Vad det är som smärtan, vet jag inte. Jag vet ingenting alls längre..

Jag bara går och går och har lixom slutat känna efter så där riktigt ordentligt.
Vågar som inte möta den där starka känslan



Och snart är det jul..
Någonstans långt in, vet jag hur mycke jag älskar julen. Och nu när snön har kommit känns det sådär riktigt mysigt. SAMTIDIGT som jag bokstavligen HATAR det. Jag vill inte fira jul, jag vill inte ha julklappar, jag vill inte äta julmaten, jag vill inte vara med släkten/familjen, jag VILL BARA HOPPA över hela julgrejen!

Jag är så jävla kluven gällande det här. Även nyår. Fast där skriker ångesten!
Nyår är så j ä v l a överskattat, och jag vill bara flyy långt långt bort, gömma mig under något och inte ens vara vaken när det nya året börjar. Så ungefär känner jag, haha!

Näe ush och fy, jag längtar inte..
Jag har sagt det att, efter den här året ska jag sluta FIRA nyår och jul!!
Då ska jag sitta för mig själv (med eros och iza) i min lägenhet och äta.. möjligtvis nå köttbullar =D
Nyår ska man fira med sin käraste och sina underbara vänner, jag har ju inget av det?

eller förlåt.. Nog har jag vänner allt. Mina allra finaste FIINA vänner. Men ibland känns de som att dom inte riktigt är där. Ibland känns det som att inget är for real. Allt känns lite så där små konstigt och jobbigt..



Jag kan bli liten (och svårthårig) jobbig, dryg och "inte finnas i denna värld" igen, tack!

Just let it be, come on and bring your body next to me




Bloggandet ligger mig lite om bakfoten känns det som.
Men det är rätt skönt. -Att slippa vara "fast" i det.
Lixom att man MÅSTA blogga hela tiden -om, vad man ätit, gjort eller gör, ska göra, eller sånna saker.

Sen är jag lite off, jag ganska mke off. Hela tiden..
Jag känner mig down down down. Jag känner mig långt bort från denna planet.

It should have been me and you It could have been you and me. Boy you broke my heart and now I’m standing here. It should have been me and you It could have been you and me Now all I've got are these photographs





My heart don’t stop, my heart be beating over

hellu there


I lalalallalalalaaajk jooooo tvåå



Nu smälta maten som jag SÅÅ fort tryckte i mig. Sen klä på mig, möta en av dom där tjejerna & en till tjej.
Sen blire Neew moon. AWESOME

ihelgen.......



-HAR JAG GÅTT LÖS

-VARIT VÄRST AV ALLA VÄRSTINGAR
-BLIVIT NEKAD AV EN SNYYGG OCH UNG VAKT PÅ OLLES
-GÅTT TILL VAKTEN BRÖVID (50 PLUSARE) OCH BLIVIT INSLÄPPT
-RAMLAT INNE PÅ TOALETTERNA PÅ OLLES, TILLSAMMANS MED EMELI NÄR VI SKULLE "VISA" EMMA EN GREJ
-VARIT PÅ HEMMA FEST &........
-DANSAT PÅ BORD & KISSAT I KORS
- BLIVIT LÄMNAD OCH UPPRAGGAD DIREKT EFTER ÅT
-SUTTIT UTANFÖR ICA NÄRA (SJÄLV) OCH ÄTIT MIN MAT FRÅN MIAS (klockan halvtre)
-HOPPAT IN I EN BIL (med pojkarna då) OCH BJUDIT PÅ MINA STRIPS
-ÅKT MED BOYSEN HEM TILL DERAS PLACE OCH ÄTIT PEPPAKAKOR
-DET VISAR SIG EFTER ETT TAG ATT KILLARNA ÄR INGE MINDRE ÄN LIIIKA JÄVLA GAMMLA SOM BEA. ALLTSÅ FÖDDA 81, MED ANDRA ORD 28ÅR
-INTE NOG MED DET, GRABBARNA KÄNNER OCH TYDLIGEN HALFT UMGÅS MED ADDE

-DET SLUTAR MED ATT JAG KLIVER INNANFÖR MIN DÖRR HALV SEX PÅ MORGONKVISTEN



MER BÖÖÖR INTE NÄMNAS
och svar JA, bilder kommer

ksömdnajkd,mnbeask


fin främmen

Ihelgen köm fin fölke! Så lilla jag måste S T Ä D A!
haha, nämen fina och fina, det är fan dom SVINIGASTE människorna som finns!
Namnen är Emma, Ida & Emeli!

Så det är bara att skriva upp SVINERI! Helgen ska svinas som aldrig förr, wiiho!
Och vi börjar alltså hos mig, såååååå nu ska jag fortsätta å vara dutti



(jag håller för min patte för att jag är så jävla topless som man bara kan va)

RSS 2.0