today






Idag har jag haft min nya fina jeans skjorta, lack tightsen, convers dojjorna och glajjorna!
(olika sockar, som oftast också..)
Det har varit riktigt vårigt och fint i umehå today♥

Jag har dock inte hunnit med så mycke denna dag..
Åkte med Arvid och Andreas ner på stan, gick på banken och kirra ett nytt kort (eftersom duktiga jag har slarvat bort mitt, vad äre nu femte? bankomat kort.. Även glömt koden på alla så.. =D ) Sen har jag käkat lite glass. Varit på affärn med sis, gosat med leon, sett lite movie å nu ligger jag i sängen. En helt ok dag med andra ord!:) Nu blire karameller å lite mer film;D Och påtal om KARAMELLISAR, så äter jag som ett jävla djur nu. Gör jag annat än trycker i mig massa elerlellelelrleelrlrlrlrlr? Chips hit, godis dit, popcorn, mackor, mat, mackor, frukt, ja allt hela tin, varenda vaken minut typ. Man sku nästan kunna tro att jag är på smällen. Tacka gudarna för att jag inte är det! MEEEN man börja ju nästan fundera, höhö! Nog om det nu, ingen dör väl av lite gottigheter? ....Vi får väl hoppas

NÄÄÄE, natti på er nu! Elr näe inte riktigt än, eller jo! Elr näe fan, slänger nog in något inlägg senare ändå så, är inte så tröttis ännu. Tjingeling

FORTET

Som sagt! Fortet var galet, riktigt sjukt galet.. BRA!!
Ni som inte vet så äre typ som boda borg. Man går in i olika rum(baner) och ska lösa det som ska lösas;P
Eller a, man kan ju sere som fångarna på fortet också, det vet ju alla vare är=D

Hur som helst.. Hur många banor klara vi? typ tre max. HAHA sämst är vi:)
Jag är blå fulla knäna efter all jävla krypning i "aphuset". Man skulle krypa runt i mörka små tunnlar typ å leta bananer å trycka på dom, man skulle hitta typ sju st, eller så vare nio? minns fan inte. Låter kankse inte så värst kul, men det vare faktiskt. Sen så har man typ såhär 3-5 minuter på sig på varje bana sen startas en röd lampa å då har man 30 sekunder på sig att ta sig ut ur rummet, haha! Helt GALET, är ordet!!

roligaste på hela alltet var nog när vi kom in i nått jävla sjörövar rum. Man fick inte nudda golvet, så man skulle gå över nå jävla grejer. Vi faila ju dom tre typ första gångerna, så vi fick gå ut och sen börja om igen. Men hur som helst, när man tagit sig över "vattnet" så skulle man åka en jävla lingrej. Sjukt svårt vare. För man stod på en liten fyrkat i ett hörn (fick fortfarande inte nudda golvet) Och TYP ingen av oss nådda ju upp till den där grejen, så jag var tvungen å typ hoppa, elr ställa ena foten på en grej som stack ut från väggen, (JÄTTE SMAL!!!) sen ta i med händerna på den där man sku hålla i sen vare bara att åka iväg. jag skrek hela vägen, " får man nudda golvet, får man nudda golvet, får MAN NUDDA GOLVET? Ingen svara så jag åkte rakt in i väggen, HAHA! PANG lät det ba, sen tappa jag taget å ramla ner i golvet. Lyckligtvis fick man nudda golvet där så det var ju lugnt;D Sen när angie åkte så tappa hon taget i fartet å ramla rakt ner i golvet HAHAHA! Så ja, det var ju ba å gå ut ur rummet igen.. Stackarn bröt ju fan ryggen. HAHA!! Tur det finns med på film ;)

Sen sket jag fan ner mig i ett av rummen. Det var liksom en hög vägg, som lutade som man sku ta sig över. Men den var ju AP HAL, så det gick inge vidare. Och alla vi fyra är ju rätt korta och rätt svaga. Så... HAHAHA, jag tror fan alla hade velat se det hela.. Det börja med att vi smartskallar står å disskuterar om HUR vi ska få över oss dit. Vi bestämmer oss för att försöka få över mig först, som är minst. Vi börjar med att försöka lyfta upp mig, ställa oss på varann osv. 5 minutrarna gick rätt fort. Så vi fick TYP börja om ett antal gånger;) Gled ju å ramla ner på golvet tusentals ggr också. Men tillslut lyckas vi komma på ett sätt som fungerade. Angie och sabina ställde sig på knä mot väggen sen ställer jag vardera fot på deras ena axel, sabinaj står bakom och ser till så att jag inte ramlar. Angie och sabina ställer sig upp å sabinaj puttar på, jag får tag i andra sidan väggen å kan TYP dra mig över, sen ba poofff rakt ner i backen på andra sidan OCH DÅÅÅÅ, börjar den röda lampan blinka. PANIK FICK JAG KAN JAG LOVA!!!! Som tur var hittade jag en annan dörr och tog mig ut=)

Sen vare en massa andra roliga rum. Kul vare=) Speciellt när vi försökte slå vara kloka huvuden ihop å lösa dom kluriga rummen.. Tror aldrig jag har garvat så mycke. haha!!

GALET

Ikväll har jag sabinaJ, sabinasyster & angelina varit och provat på fortet. -Det var galet!!!!!!!!!!!!!!
Berättar mer imorn, ska se lite film å sova nu. Är fan helt slut, haha!




Såg denna sjuka kille på rebeckas blogg, har ni inte sett så tittta nunununununuuu!!!

Love you


photo

Helluuthere, whats up?
Jag har inge vettigt att skriva om, så ni får nå bilder på mig å snuttis från igår och en på mig (för ca 2MINUTER SEN) i min fina nya randiga tröja=) PUSS












skogsbär/hallon



snygg tjej 16 ½




JAMEN här sitter jag iaf, nykommen ur ducshen. SKÖÖHÖNT vare =)
mys morronrocken är på, och den gooa yoghurten gör susen! NU tänkte jag snöra i gång något å glo på, typ eva & adam, JAA SKRATTA INTE! Det är bra:) Jag till och med ligger å skrattar ibland..... mogentjej

Nog om cool girl93 å hennes filmerier! Imorn ringer klockan 07.30.. VARFÖR? Jo för att jag är dum i huvet, haha! Nämen tänkte att jag ska sluta sova bort dagarna=) (Fler som tänker det också) får dock se hur länge det håller, men veckan ut ska jag kämpa iaf, HAHA!!

'Cause I need you, but then what?


lite mobil


Mamma & pappas Wilma



Ante, Ida & tobbe =)




Mosters älskling♥





Myyys! -sabruna, leon, nike & diva




Goosebullen =)





Kropka & Nike




pussba




syster yster



Mor & son



mys med min fina!



pöjken in my life ♥



SÖTNOOOS




bus med världens finaste =)



min andra fina :)



snygga kropka!

kom nu änglar


tider

-              Emma K | pleje säger:
http://open.spotify.com/track/0Y8HM0fo5cgKycfYv2kLxD
kommeru ihåg?
i ditt rum på rotberget
vi älskade låten:P
,nisan säger:
hahaha
-              Emma K | pleje säger:
haha
minns du? :p
,nisan säger:
vare i rummet där nere?
-              Emma K | pleje säger:
nej
uppe
tror jag ^^
,nisan säger:
där emil ha ?
-              Emma K | pleje säger:
ah
http://open.spotify.com/track/6Pr5e1NsmLvu2gKlFAezO2
,nisan säger:
hahaa där gick vi ju jämt lös
-              Emma K | pleje säger:
å de va din låt
du lyssnade på den 24/7
haha jaa
men den dära på MTV vare volymen på högsta och sen ba ÖÖÖS
,nisan säger:
jaaaaaaaaaaaaaa :D
-              Emma K | pleje säger:
japp :D
men den var nere
patience  :P
,nisan säger:
aa jämt =)



den första



den andra ( min favvo låt)


Förstår fan inte hur vi kunde lyssna på den där hemska låten med petter. Men jag minns att jag tyckte den var suuper då, haha!! Inte okeey, men å andra sidan har vi gjort mke som inte är okej:)

Jaaaaa, åsså andra låten, PUSSBA! Blir typ helt varm i kroppen, tycker den är lika bra idag(A) haha!!

älsklings andreas gör det igen! OCH HAN KOMMER FOoooRTSÄTTA GÖRA DET






Notera vad mongo ungen skriver uuuut
"Det här är inte riktigt den typ av låtar jag brukat köra, men jag tyckte det var kul att visa er något lite annorlunda idag."

happy

Min underbart fina, gosiga bästa systerson förgyllar mina dagar, utan honom hade jag legat å grinat mig genom livet. Han är sååååå bäst♥  och det finns inget bättre än när jag får låna honom, som jag nu gjort=) Sova med honom, busa, se film, promenaderna, jamen allt tillsammans med han är awesome!! :)

Igår for jag å mötte upp sabina på stan, sen for jag å leon hem hit, vi mööös en massa, såg filmer å sånt där mysigt. Sen gick vi å la oss hyffsat tidigt & klev upp åtta imorse. Så vi har haft för oss en hel massa denna låånga dag =) Och nu låter det som att gooosebullen ska stanna en natt till, wiho♥


Och på tal om ingenting sådär, så har jag suttit å fnittrar lite smått åt nå gamla "texter" som jag skrivit för nå år sen, bland annat i loggen på fejjan. Rätt jävla skojsigt :) Kan bjuuuda på några från fb


"Men hallå seriöst vad har hänt med ditt ansikte ? Din mamma kanske trodde att du skulle bli snyggare om hon slog in en stekpanna i ansiktet på dig" hahahaha, alltså jag orkar inte

"stod i duschen idag med emma sittandes på toan som sällskap.. Då jag utbrister; Allltså fyfan emma, bea å adde borde fan tro att jag är lagd åt andra hållet eftersom jag ALLTID ställer mig i duschen när jag har tjejkompisar här och vi är alltid tillsammans här inne... Efter ca 2 min hör jag adde utanför; Denice, det är bara bra, då slipper jag köpa dagen efter piller!"

"
upptäckte just sin feting jävla, STOR SATANS bula bak på skalln =( Som hon så bra lyckats förträngt.. Orsaken till denna är en full denice som springer allt vad hon orkar(nästan), hoppar å drar ihop benen och kastar sig bakåt i kanonkulan ställning för att landa på Gille i sängen, men missar! Ja resten räknar ni nog ut själv. Väggen och golvet skötte det där så fint, elementet också. FYFAN"

"
Fy inte min dag idag , börja med att jag fick gardinstången i huvet. Vart arg som fan, bestämde mig för att gå till carlshem å sola. när jag kom dit tog inte aparat jäveln min 50 lapp. Fick gå ner på macken. Var less som fan. Växlade, gick tillbaka. Solade och skulle gå hem, den jätte korta biten...Tänkte då vara lite smart å ta en annan väg. Som visades vara något av det dummaste jag gjort i hela mitt liv! Kom till en jävla skog å tänke äsh lika bra, följde stigen. Och nästa stig, å vände lite riktnig å sådära. Sen var jag totalt vilse. Utan någon mobil. Å inte hitta jag tillbaka till där jag kom ifrån. Så där ramla jag omkring i thaa hood, över myrer å dylikt..."

"
misslyckades såklart med våfflorna.. Tror seriöst att jag blandade ner typ påsar med soppa i. Fyfan dom smakade jätte jätte vidirigt.. Så jävla dåligt att jag var tvungen att ringa Bea, som tur var va hon hemma, hon låg å sov så hon fick upp å hoppa, göra nya åt mig =D Awesome"

"
ALLTSÅ GUUUUUD, någon måste ju skämta med mig!!!!!!! Jag tänker seriöst aldrig mer ställa mig i ett kök, inte ens GÅ IN i ett kök. NU HAR MAN skurit sig i fingret också. -hacka grönsaker borde jag vara bra på, eftersom jag hade ett äckligt marsvin när jag var mindre. Men icket.. Jag hoppas & BER om att det här vänder snart, orkar inte vara så här dålig"

"
näefan om man kanske sku ha städat. Man ska ju fasen få finfrämmen i helga ;)....
hahahha upptäckte just att jag fan hade blommor... Som är helt jävla uttorkade, såklart! Jag har då aldrig vattnat dom sen jag flytta hit. Hahaha ooops"

"
träffa en kille ute ida, som tuckte min näspiercing var sexig. När det kom fram var mina tre andra satt ,vart JAG ännu sexigaare. synd han var så ful... Sen bussen hem var katastrof. Fan fullare än fullast. Sen en fittunge som var full(are än mig) jag brann ju! Finns inge drygare än odrägliga personer nä'r man sjävk inte äör det! Nu blie massaor med vatten sen sängen, psuss på dig min emm,a sonm inte ärm ed mig inatt"

"Brorsans polare hälsade på så jag fick snaska snase iaf! hahahahhaha dööööööööör"




I loved you more Then you will ever know

Det här är inte jag, det är inte jag! Ni har sett mig, jag har sett mig i bättre dar! Dagarna har varit korta, men dom har funnits. Jag, den bra denice har funnits. Varför gör och är jag så här? Jag vill ju inte leva ett liv som det här. Det vet ni, det vet jag! Varför kämpar jag inte som jag alltid gjort? Varför ger jag mig, när jag aldrig någonsin gjort det tidigare? Jag har fallit, det har jag gjort.. flera gånger. Men jag har FAN ALDRIG gett upp!!!


Jag skäms för den jag är idag.. Jag pratar inte lika mycket "om mig" själv längre. Jag har inte mage för det, jag kan inte stå för det jag gör! Alltså vaaaafaan, jag är ingen bitter person, jag är ingen person som ger upp bara så där! Jag är fan inte det! Ta dig samman för fan, allvarligt! Dras inte ner igen, kämpa nuuu!


Jag klarar varken av att se mig själv misslyckas nå mer eller att såra & göra människor som jag älskar besvikna.. Folk omkring mig, nya, gamla, vilket som. Alla omkring mig förtjänar så mycke bättre!!
Om inte minst jag själv..

Jag har verkligen legat och tänkt nu. Tänkt på mitt liv, genom alla åren. Tänkt på vad det är som gör så ont, vad det är som får mig att må som jag mår och vad jag får ut av att "leva" som jag gör nu..

Det här måste verkligen vara sista gången jag gör så här mot mig själv och människorna omkring mig!
ALDRIG igen ska jag ta till med något som "bedöver" det jag känner inombords, aldrig!
Nu måste jag allvarligt, bestämma mig. Det här håller inte längre! Nu står jag här och måste välja vilken väg jag ska ta, det finns ingen återvändo. Jag måste bestämma mig, på riktigt!

Valet känns hyffsat lätt. Bara att välja, bu eller bä.
Det är väägen som är tung, ellerhur? Jag måste tro & lita på mig själv, kämpa eller ge upp.





Det fanns en anledning till att jag tatuerade mig i tidig ålder, eller hur fina mamma?
Du valde ändå mig före dig själv, du gav ditt liv till mig. Så jag ska tammefan leva det för dig♥

Alis grave nil - "Ingenting är för tungt för den med vingar"

kukhora

så dum, så dum, så dum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ush

I'm trying hard to be myself but I always seem to fail


old talk



Att beskriva saknad i text och ord är inte så lätt som många kanske tror… för mig så är det så mycket mer än bara text på ett papper eller en dataskärm. Saknad för mig är en mycket stark och känsloladdad sinnesstämning, allt från t.ex. sorg, förtvivlan, mörker och nedstämdhet MEN givetvis även glädje, lycka och upprymdhet.

 

Oändliga många nätter som jag har legat vaken i min ensamhet och funderat på hur jag egentligen mår och känner inuti. Tankarna har ofta vandrat tillbaka på sådant som jag en gång i tiden har haft, sådant som jag har i skrivande stund samt sådant som jag skulle vilja ha i framtiden. Det är som en slags saknad men ändå längtan, och inom vissa områden även en outtalad och djup förtvivlan. En förtvivlan i att vilja ha någonting som man en gång har haft, eller aldrig haft eller känt men gärna skulle vilja känna.

 

Alla människor vill må bra, men även kunna känna och kontrollera de djupa känslorna inuti. För mig är ”att må bra” att kunna känna mig tillfreds med mina tankar på djupet. Jag behöver nödvändigtvis inte alltid kunna veta exakt hur jag känner i en viss sinnesstämning eller situation, utan är öppen för alla olika intryck som en viss känsla eller situation kan ge. Jag kan finna ett oerhört välmående i att lyssna på lugna ballader på nätterna och ligga under täcket och gråta, och sådant kan jag sakna då och då. Som exempel så kan jag nämna en period bestående av några år av mitt liv när jag inte kunde gråta. Jag var jättelessen, förtvivlad och behövde verkligen ventilera… men jag kunde inte. Psyket hade gått i baklås och känslorna stängdes inne. Möjligtvis som ett försvar, men så här i efterhand så kan jag faktiskt inte avgöra om jag stängde in mina egna känslor och sinnesintryck… ELLER om jag stängde ute resten av världen.

 

Jag skulle vilja vara kär, eller långvarigt förälskad… helt klart. Jag har varit singel nu ett tag och känslan av att vara kär eller förälskad saknar jag verkligen, då det var typ 10 år sedan som jag sist kände så. Jag menar visst blir man lite ”snabbförälskad” ibland mellan svängarna, men känslan lägger sig oftast alltid med tiden. Är inte känslorna besvarade så dör de ut än snabbare. Och ett problem som jag har, är att när jag blir sådär lite lagomt förälskad i någon person… så berättar jag det aldrig för denne (fast jag vet att jag kanske borde (ha gjort det)). Men i framtiden ska jag alltid berätta, om jag känner så för någon. Och det spelar ingen roll om det är kärlekskänslor eller djupa vänskapskänslor, för jag vet att de personer som jag känner så för förtjänar att få veta det..

 


keep on walking


jag vill dö


bye bye


I´m wrong again.
But not because of where I stand but where I´v been.
And it burns..

Oh, you know it burns like hell


come back to bed




Ikväll har jag varit å sett den här movien, dog ungefär hela tiden. Fyy vad snygg han är :)
Och ushba, vilken flännig film.. Jag klarar TYP inte av sånna. Menmen....

Var den bra? Njaae, inte lika som den verka på trailern, men bra varen, den var grym faktiskt.
Men slutet sög.. ..kuk! Men aanämen, fin film, fin kille ;D

I miss u elvis



Jag å elvis i leksand förrförra sommaren♥

132 tonårsfrågor



- 4 frågor om förhållanden

är du singel? - Det är jag
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja
hur många har du varit kär i? - två? tre?
är du kär just nu? - lite pirr i magen kanske

- 10 frågor om dig själv
namn? - denice
när fyller du år? - 4 oktober
några piercingar? - öron, näsan, navel, bröstet och tunga
vad har du på dig just nu? - hotpants & ett linne
vilken årstidär bäst? - vår/sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Låång sovmorgon & mys
vad tycker du mest om hos dig själv? - ingen aning
vad är du bra på? - sova =)
vem älskar du mest på denna jorden - mina systrar♥
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen
vem är den roligaste av dina vänner? - JAG ÄR ROLIGAST? :O
vem är snyggast av dina vänner? - Alla är snygga :)
vem är mest partynisse? - Förutom jag? Sandra helt klart
vem är den du helst har filmkväll med? - typ johan :)
vem av dina vänner är mest "evil"? - HAHA

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Bea såklart
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jo någorlunda
vem är farligast i din familj? - emil, haha
vem ser roligast ut ?-  TOOOOONY, haha nämen ingen
vem är coolast? - ingen är coool
har ni något husdjur? - Jag har två hundar :)
vem har du mest gemensamt med? - Bra fråga
vem står för underhållningen? - Sabina
vem sover du oftast med? - Emil eller sabina
roligaste kvällen med familjemedlem? - HAHA, när emil drog fram lill snoppen å kissade på sabina, eller när han jagade henne med en kökskniv :)
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - vene
Hur länge sen var det du träffa din pappa? -  vene

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - gosat med eros å izafisa :)
har du varit glad idag? - njaae
har du varit ledsen idag? - nepp
har du gjort något bra idag? - nej ;P
vad ska du göra nu? - äta
har du gjort något dåligt idag? - Nej
vad har du ätit idag? - ingenting än
har du duschat idag? - Nej
är du trött nu? - lite
vad händer imon? - inga större planer
har du varit i skolan idag? -  glöm

- Annat
Hur mår du just nu? - Fint
Har du piercat dig? - Men ja
Är du hungrig nu? - Ja
Vad är klockan nu just nu? - 15.01
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Fejjan

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - Kalle nu
Vem ringde du senast? - sabina
Vem sms:a till dig senast? - dulleh
Vem sms:a du till senast? -  dulleh

- Övrigt
Gillar du punk? - Neeeeeej
Har du sminkat dig idag? - SVAR NEJ

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Japp, john mayer♥
Vilket är ditt favoritband? - Oj, ingen aning
Vad gillar du för musik? - Typ allt möjligt


- Kärlek
Är du kär just nu? - nää
Har du kysst någon idag? - eros:]
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - tror jag inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Hur länge höll det? - vilket?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - både och
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sov du senast bredvid? - säker dulleh
Sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - jadu..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - hm..
När fick du din första kyss? - oooj
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - ingen aning
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - feet nej!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - ingen spec

Life on mars


tidsfördriv

mitt liv har jag:
Rökt? yes
Snusat? yes
Druckit så mycket att jag spytt? yes
Stulit en bil? maybee
hånglat med någon av samma kön? yes
Sovit i samma säng med någon av samma kön? yes
Haft sex på offentlig plats? yes
Snattat? yes
Blivit arresterad? yes
Gått på en blind date? nope
Ljugit för en vän? yes
Skolkat? yes
Sett någon död? Nej.. men velat göra!
Varit utomlands? yes
Flygit flygplan? Nej, men har åkt med.
Gått vilse? yes
Varit nära på att dö/skadat dig riktigt illa? några gånger, ja
Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra? yes
Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan? yes
Dansat i regn? Jaa :D
Fått ett sugmärke? ett?
Sett solen gå upp med någon du tyckt om? yes..
Grillat på en strand? yes
Varit förälskad i en lärare? nope
Haft sex med min lärare? nope
Legat på rygg och sett molnen flyga förbi? Johodå

Somnat i skolan/på jobbet? OM jag har
Använt ett falskt ID? yes
Rört en orm? yes
Sovit under stjärnorna? vene
Blivit missförstådd? joho
Vunnit i en tävling? ja :]
Gått mot rött? yes
Blivit avstängd från skolan? yes
Varit i en bilolycka? yes
Haft kramp? yes, efter en feeeet orgasm
Ätit ett helt glasspaket på en natt? glöm
Varit vittne till ett brott? yes
Fått en önskan inslagen? nej.
Haft sex med ett djur? men dö.


 

Smakat torrfoder till ett djur? yes
Sagt till en främling att jag älskar honom/henne? njee
Suttit på ett tak? yes
Skrikit så att jag inte fått luft? yeepp
Pratat i telefon i mer än 4 timmar? faktiskt, sjukt va?
Stannat uppe hela natten? yes
Brutit någon kroppsdel? yes
Fuskat på ett prov? eeeeeeeeh ett?
Glömt någons namn? hela tin
Sovit naken? varje gång


 

Ooj, så roligt va? Visst låter jag glad? Taggad på livet å så?
ÄÄääh, glöm det! Bio imorn med fin tjejorna iaf ♥





Kloka ord!

vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och vissa stannar längre. verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. de andra ska man inte ha dåligt samvete för. man ska aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. det var helt enkelt meningen att du skulle ägna den tiden åt den personen och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det

-

Nu ser det precis likadant ut här som det gör på min förra blogg, http://denicewall.blogg.se
Orkar inte bry mig riktigt hur det ser ut här, ..just nu. Men snart ska jag ta tag i det =)

HAHA

alltså, jag VEEEEEEEEEEET!! Min blogg är jätte ful just nu..
HHAHAHA, föööööööööööööör ful

Inatt..

Var jag lite nere.. Jag lyssnade på ett gäng ledsna låtar och bara ogillade livet..
Sen kom alla tankar om döden osv. Och som dom flesta vet så har det hänt ett gäng dödsolyckor här i umeå på slutet.. Sådana som tagit HÅRT på oss i omkring. Bland annat den 28 Oktober..

När 17 åringa (bästa) Niclas Norgren och 18åringa Linn Jonsson omkom i en hemsk bilolycka..

Vi är glada att Aron och NiklasL klarade sig så pass bra som dom ändå gjorde, med tanke på hur det hela gick till.. HUR som helst, så är det sånt här som man kan sitta dag ut och dag in, timmar i streck och fundera på. Varför är frågan. Varför dessa unga människor? Är det en mening med att någons liv tas bort för tidigt? Har allt i denna värld en mening? Eller är den bara sjukt grym?

 



Det tär i mig, det gör så ont. Och saknaden är så sjuuk!

jag satt i sthlm och kunde inte förstå.. Jag minns att du, johan skickade en text du börjat skriva på som slutligen skulle bli den (längst upp) här låten.. Aron, din kompis. Det var han som körde. Det var han som körde ihjäl sin flickvän och en nära vän till oss andra. Det var han som var så sjukt nära att lämna oss också.. Det är han som.. Det är han som måste leva med det här, han som måste vara stark.. Livet är så sjukt orättvist ibland, såå sjuukt!
Och för ca en månad sen tog 14 åriga Ellinor livet av sig..
och det var inte allt för länge sen Frida också 14 år(?) tog livet av sig..
Varför gör ingen något åt det här? Det är sjukt mycke självmord i ume, det är sjukt mycke olyckor, och sjuuukt mycke skit här. Det är hemskt, riktigt hemskt! Jag som tonåring, tjej, vill knappt ner på stan längre. Det ända man ser är gator fulla av 13 åringar som "hänger". Som röker, dricker. Vissa rånar, andra snattar, andra har rymt..

MEN HALLÅ?? Visst fan är man bara barnet då, vad i helvette äre som har gått snett?
Översminkade 12-14 åringa tjejer som springer omkring och killarna som är piercade lite här å var..
Det finns inte ord



Du var en av mina barndomskompisars kusin.. Hon har tagit det hårt..
Du såg ut att må så bra

sooommar

Snälla kom nu

sooommar

Snälla kom nu

Happy now





















Åååå, jag känner mig så glad!
Igår skrev jag till en tjej som sökte medryttare/skötare till sina två hästar och idag fick jag svar.
ETT BRA SVAR :D Tjiiihoo!!

Jag låg som sagt uppe i natt å hade som inget för mig, ville inte heller sova så gick in på blocket (FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ RIIKTIGT LÄNGE) hittade en annons å tänkte, fan jag provar skriva (eftersom jag aldrig gjort något sånt tidigare) och sen för att jag varit riktigt sugen på att ta upp ridningen igen! Sagt å gjort så skickade jag iväg ett mejl, om mig själv och om hästar jag haft osv. Trodde ju aldrig att jag skulle få svar så här fort, eller att mejlet skulle vara så possitivt. Trodde ju inte heller att hon fortfarande behövde hjälp. Ååå jag är så glad nu och snart är det sommar också. Nu känner jag mig på riktigt bra humör!! =D

Trodde fan aldrig heller att jag skulle ta upp ridningen igen efter att jag å min ögonsten skilldes åt.
Men nu, ååååhkefsmkela haha jag känner mig helt.. Ja vet inte vad :D

tid har förlöpt dagar har gått

Jag vill skriva ut precis hur jag mår och känner nu. Men jag kan inte!
Det gör för ont och det känns meningslöst..

Jag vet inte hur många gånger jag har dragit upp samma saker. Folk bara nickar på huvet och säger att dom förstår eller så skiter dom fullständigt i att ens "försöka". Det är inte riktigt något av dom här två som hjälper mig. Det blir iprincip bara värre.. Jag blir på dåligt humör bland annat, sen börjar allt om igen.


Nu är jag less, less på riktigt! Jag har fått nog.
Och nu tänker jag verkligen försöka få er att förstå! Iallafall för er som vill eller kan/vågar känna på lite av min smärta.

För det första kände jag att jag var tvungen att, tvungen på riktigt att skriva. För just nu är jag faktiskt riktigt sjukt deprimerad. Det förnekar jag inte! Inte igenom skrivandet iaf..
Jag har ont hela tiden.. Jag gråter & gråter, jag försöker springa eller sova bort det. OCH FÖR det mesta så fungerar det. Det smärtar mindre, men fortfarande känner jag mig sjukt tom, det känns typ som att något har grävt en helt.. Jamen tom, in ifrån. Det känns bara som att det är ett stor svart tomt ingenting. Och att det fortsätter grävas, det känns som att det snart går rakt igenom mig, ut genom min kropp. Och det känns..
Det kommer klyva hela mig, jag kommer falla pladask! Ligga där och verkligen aldrig ta mig upp igen.

Jag vet att jag egentligen inte borde gräva ner mig i det förflutna. Det som har varit, har varit och går inte att förändra. THAT´S IT!  Men samtidigt, går det inte att undvika. Jag kan inte leva i nuet! Vars jag än går, vad jag än gör stöter jag på just.. DET FÖRFLUTNA! Var jag än vänder mig står det där och gapskrattar mig i ansiktet. Jag fixar det inte. Jag klarar inte av att möta det =( Och inte heller gå förbi det..

Jag borde blicka framåt, förändra framtiden istället..
Men somsagt.. Det är lättare sagt än gjort.
Och nu gör det för ont, för ont för att kunna säga mer.. Jag som åtminstone skulle försöka få er att förstå..
Bra jobbat denice. Bra jobbat.. Jag får återkomma till allt det här i ett senare inlägg.





fina, fina tidvis med Lars Winnerbäck. Som jag faktiskt inte alls har gillat.
Ni kommer snart förstå varför jag började lyssna på honom!

Klicka igång låten, den är fin! Även ni som inte tycker om honom eller låten. Do it bara!!
Lyssna på texten, lyssna på det hela. Själva låten å han!

När jag vart placerad i mitt första familjehem, trodde jag ärligt att jag inte skulle klara att behålla mig själv vid liv.
Funderade ofta på hur och om jag skulle ta bort mig själv..

Efter några veckor, (en-två) hade soc varit till finafina, underbara systeryster bea och hämtat några väskor som sis hade packat ihop. Med mina kläder osv. Soc kollade såklart igenom allt innan jag fick det.
Men hur som helst! Jag minns det som igår. Jag låg där på sängen å gräääät, dag ut, dag in. Även när jag fått väskorna.. Det tog imot för varje plagg jag tog upp å la in i garderoben.. Tillslut fick jag nog å bara tog tag i allt som fanns omkring mig å kastade det åt alla håll. La mig på sängen å grät.. Efter ett tag började jag tänka och kom fram till att Bea är fortfarande BEA. Så jag började rota igenom ALLA väskor, ALLA fack. Jag hittade en stor godispåse, med alla mina favoriter i, några block som hon skrivit i och en mp3 spelare. I ett av blocket hade hon skrivit hur mycke hon älskade mig och att jag skulle kämpa på, även "efter regn kommer solsken"

Jag brast såklart ut i gråt igen. Tog mp3 å kröp ner under täcket.
Hon hade fyllt den med Lasses låtar från albumet Daugava. Jag började gråta ännu mer!

-Några få veckor innan det hela. Var jag sabina och Bea ute med bilen, dom stannade till och dom köpte då det albumet. Jag dog och höll för öronen varje gång vi var ut med bilen. Å dom spelade på högt å sjöng med. Varenda, varenda gång! Och jag tyckte varken om honom eller hans musik.

Men sen den dagen, är han bäst! Det är han, jag och mina fina systrar! ♥

tittar över axeln


RSS 2.0